• Durres, shes Drone T30, 9.000 Euro

Cmimi Euro
9000
Drone T30
Karikues T30 (me 2 kabllo AC)
Bateria T30
Sistemi i përhapjes T30
Kompleti Spray T30 Orchard
Me një rezervuar spërkatës 30 litra, DJI Agras T30 e çon efikasitetin e spërkatjes ajrore në lartësi të reja.
Një trup transformues revolucionar lejon spërkatje më efikase, veçanërisht për pemët frutore.
Duke përdorur zgjidhjet dixhitale të bujqësisë DJI, T30 ndihmon në reduktimin e përdorimit të plehrave dhe rritjen e rendimentit nëpërmjet praktikave më të mira efikase dhe të bazuara në të dhëna.

Depozita spërkatës 30L
Sistemi radar sferik
IP67 rezistencë ndaj ujit dhe pluhurit
Dy kamera FPV për vëzhgim
Funksionim me saktësi të lartë
Platforma Smart Agriculture Cloud

Dërgoni një mesazh direkt për pyetje
WhatsApp: +33 7 58 56 21 59
 


WhatsApp
Back
Top