• Durres, shes Doreza Alpinestars SMX-1 Air V2 të zeza oferte 65 €

Durres
Cmimi Euro
65
Doreza të shkurtra me një dizajn agresiv të bëra në një kombinim lëkure dhe rrjete 3D.
Mbrojtësja inovative e nyjave të gishtave prej karboni Alpinestars dhe përforcime në zonat kritike.
SMX-1 Air V2 ofron nivele të shkëlqyera rehatie, lehtësie dhe ventilimi optimal.

Materialet
E bërë prej lëkure dhe rrjetë 3D për qëndrueshmëri, rezistencë ndaj gërryerjes dhe nivele të larta të frymëmarrjes.
Perforime të vendosura strategjikisht për të ndihmuar në mbajtjen e duarve të freskëta gjatë ngasjes.
Përforcime në pëllëmbë dhe gisht të madh për kapje maksimale.
Përforcime dhe mbushje prej lëkure sintetike në pjesën e jashtme të dorës që ofrojnë rezistencë maksimale ndaj gërryerjes.
Mbrojtje

Mbrojtja nga karboni në nyjet e gishtave ofron mbrojtje të jashtëzakonshme kundër goditjeve dhe gërvishtjeve.
Mbushje në gishta për më shumë rehati.
Doreza të çertifikuara sipas standardit CE - Kat. II Niveli 1.
Rehati

Gishtat e para-lakuar për të zvogëluar lodhjen e pilotit gjatë ngasjes.
Trupi kryesor i bërë nga rrjetë e ventiluar dhe lëkurë e perforuar.
Mbyllje me velcro për një përshtatje të sigurt dhe të personalizuar.
Futje elastike në manshetë dhe gishta për fleksibilitet dhe rehati më të madhe gjatë ngasjes.
Panel elastik midis pëllëmbës dhe gishtit të madh për rehati dhe liri më të madhe lëvizjeje.
Maja e gishtit tregues është e pajtueshme me ekranet me prekje për përdorim me telefonat inteligjentë dhe sistemet GPS.

Certifikime
CE EPI EN13594-2015
Stili i hipizmit Sport / Gara/Turne/Skuter / Urban
Materiali Tekstile &Lëkurë
Ne cmim oferte nga € 89 ne € 65

Cel. : 0698496530

WhatsApp
Back