Durres, shes apartament 3+1 , (Porto Lalzi)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Porto Lalzi
- Tipi
- apartament
- Nr dhoma
- 3+1
*Shitet Apartament 3+1 me Verandë – Gjiri i Lalzit / Rezidenca “Porto Lalzi”*
*Jetesa mes natyrës dhe luksit, vetëm pak hapa nga deti!*
Në një nga rezidencat më të kërkuara dhe elitare të bregdetit shqiptar, ofrohet për shitje një apartament i mrekullueshëm, i tipologjisë *3+1*, i projektuar për të ofruar rehati, funksionalitet dhe një stil jetese të qetë.
*Sipërfaqe e brendshme*: 165 m²
*Verandë*: 28 m² – perfekte për çlodhje, vakte në natyrë ose për të shijuar pamjet
*Çmimi*: 2.000 €/m²
Apartamenti ndodhet brenda një kompleksi të mirëadministruar, me siguri 24/7, gjelbërim të bollshëm, akses të drejtpërdrejtë në plazh dhe shërbime cilësore që e bëjnë këtë pronë ideale për banim familjar ose si investim për pushime elitare.
Për më shumë informacion apo vizitë në pronë, kontaktoni agjenten tuaj të besuar: *Brikena – 00355694001332*.
Cel. : 00355694001332
Në një nga rezidencat më të kërkuara dhe elitare të bregdetit shqiptar, ofrohet për shitje një apartament i mrekullueshëm, i tipologjisë *3+1*, i projektuar për të ofruar rehati, funksionalitet dhe një stil jetese të qetë.
Apartamenti ndodhet brenda një kompleksi të mirëadministruar, me siguri 24/7, gjelbërim të bollshëm, akses të drejtpërdrejtë në plazh dhe shërbime cilësore që e bëjnë këtë pronë ideale për banim familjar ose si investim për pushime elitare.
Cel. : 00355694001332
Location information