Durres ofrohet vend pune Marketing Manager
- Durres
- Tipi
-
- me orar te plote
- Fusha | Profili i punes
-
- Marketing Social Media | ADS | SEO
- Gjuha
-
Techi kerkon te zgjeroj stafin me:
Marketing Manager
Pergjegjesite:
-Është përgjegjës/e për menaxhimin dhe zhvillimin e strategjisë së Marketingut.
-Menaxhon përmbajtjen në platformat e mediave sociale në të gjitha kanalet
-Zhvillon përmbajtjen origjinale të postimeve dhe sugjeron mënyra kreative për të tërhequr më shumë trafik klientësh në rrjetet sociale duke promovuar kompaninë.
-Menaxhon dhe realizon shpërndarjen e materialeve të Marketingut sipas planit të Marketingut.
-Planifikon dhe ekzekuton të gjithë marketingun dixhital, përfshirë SEO/SEM, bazën e të dhënave të marketingut, email dhe mediat sociale.
-Përgatitë raporte mbi përformancën e përgjithshme të fushatave të Marketingut në rrjete sociale.
-Identifikon tendencat dhe teknologjitë më të fundit që ndikojnë në industrinë tonë.
-Bashkëpunon me ekipin e brendshëm për promovimin e produkteve në rrjetet sociale.
-Bashkëpunon me Departamentet e tjera në lidhje me fushatat e Marketingut.
-Raporton në baza ditore, javore dhe mujore.
Çfarë ofrojmë?
Mundësi për të zhvilluar aftësinë tuaj profesionale.
Një pozicion pune full-time.
Mundësi për rritje në karrierë.
Page e kenaqshme
Apliko tani:
Dërgoni CV-në tuaj në adresën: hr@techi.al
Marketing Manager
Pergjegjesite:
-Është përgjegjës/e për menaxhimin dhe zhvillimin e strategjisë së Marketingut.
-Menaxhon përmbajtjen në platformat e mediave sociale në të gjitha kanalet
-Zhvillon përmbajtjen origjinale të postimeve dhe sugjeron mënyra kreative për të tërhequr më shumë trafik klientësh në rrjetet sociale duke promovuar kompaninë.
-Menaxhon dhe realizon shpërndarjen e materialeve të Marketingut sipas planit të Marketingut.
-Planifikon dhe ekzekuton të gjithë marketingun dixhital, përfshirë SEO/SEM, bazën e të dhënave të marketingut, email dhe mediat sociale.
-Përgatitë raporte mbi përformancën e përgjithshme të fushatave të Marketingut në rrjete sociale.
-Identifikon tendencat dhe teknologjitë më të fundit që ndikojnë në industrinë tonë.
-Bashkëpunon me ekipin e brendshëm për promovimin e produkteve në rrjetet sociale.
-Bashkëpunon me Departamentet e tjera në lidhje me fushatat e Marketingut.
-Raporton në baza ditore, javore dhe mujore.
Çfarë ofrojmë?
Mundësi për të zhvilluar aftësinë tuaj profesionale.
Një pozicion pune full-time.
Mundësi për rritje në karrierë.
Page e kenaqshme
Apliko tani:
Dërgoni CV-në tuaj në adresën: hr@techi.al
Apply