• DURRES Kerkohet menaxher Key accaunt Durres

Durres
Nr. Njesia - Zona me e afert?
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Menaxhim strategjik | Drejtues
Eksperienca
Kompania Arseni Shpk lider me produktin B52 dhe lengun Tropikal ne tregun Shqiptar eshte ne kerkim per nje punonjes per marrjen e porosive dhe menaxhimin e njesive si supermarkete, shumica dhe komplekse te ndryshme per zonen e Durresit, kavajes dhe Shijakut
Kandidatet mund te jene M& F , te kene ekspejence ne fushen e shitjeve dhe te disponojne leje drejtimi te Kategoris B.
Te interesuarit mund te dergojne nje cv ose te telefonojne ne nr e telefonit.
067 35 99 165
 


WhatsApp
Back
Top