Durres, jepet me qera apartament 2+1+Ballkon Kati 3, 90 m² 500 € (Bulevardi, Dyrrah,Durres)
- Durres
- Location Rruga + Nr.
- Bulevardi, Dyrrah,Durres
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 90 m²
- Nr dhoma
- 2+1
- Kati
- Kati 3
- Cmimi Euro
- 500 €
Jepet me qira apartament 2+1 – Bulevardi Dyrrah, Durrës
Ofrohet për qira apartament 2+1 i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të qytetit, buzë Bulevardit Dyrrah, përballë Bllacës, me akses të menjëhershëm në të gjitha shërbimet kryesore.
Apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një pallati ekzistues dhe ka një sipërfaqe prej 90 m², me organizim funksional. Prona disponon ballkon me pamje direkte nga bulevardi kryesor, duke ofruar një pozicion shumë të favorshëm dhe panoramë urbane.
Karakteristika kryesore:
Qira: 500 € / muaj (e diskutueshme)
Zgjidhje ideale për banim në një nga akset kryesore të qytetit.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : 0686014333
Ofrohet për qira apartament 2+1 i pozicionuar në një nga zonat më të kërkuara të qytetit, buzë Bulevardit Dyrrah, përballë Bllacës, me akses të menjëhershëm në të gjitha shërbimet kryesore.
Apartamenti ndodhet në katin e 3-të të një pallati ekzistues dhe ka një sipërfaqe prej 90 m², me organizim funksional. Prona disponon ballkon me pamje direkte nga bulevardi kryesor, duke ofruar një pozicion shumë të favorshëm dhe panoramë urbane.
Karakteristika kryesore:
- Tipologjia: 2+1
- Sipërfaqe: 90 m²
- Kati: 3
- Pallat ekzistues
- Ballkon buzë bulevardit
- Zonë qendrore dhe shumë e aksesueshme
Qira: 500 € / muaj (e diskutueshme)
Zgjidhje ideale për banim në një nga akset kryesore të qytetit.
Për më shumë informacion ose për të organizuar një vizitë në pronë, ju lutemi na kontaktoni.
Cel. : 0686014333
Location information