• Divjake, shes Traktor Fiat 480 5.000 Leke

Cmimi Euro
50
Karburanti: Diezel

Shitet Fiat 480 me makine mbjellese gaspardo 510 dhe disk bari kuhen 165
Ne gjendje shume te mire
Per me shume info tel : 0685669086

Cel. : 0685669086
 


WhatsApp
Back
Top