• Dhermi, Shitet Objekt Sherbimi 3 Kate. Krah Rruges Nacionale

Cmimi Euro
1
Shitet Hotel 3 kate, i pozicionuar ne Dhermi pran rezidencave dhe hoteleve ne afersi me rrugen nacionale Dhermi - Himar.
Hoteli ndodhet ne nje pike panoramike duke ofruar nie pamie mahnitse te bregditit Jonian. Pozicioni mundeson akses ne ambjentet dhe komoditetet krysore te jeteses te Dhermiut. Ky objekt eshte pershtatur ne menyre te perkryer per te funksionuar si njesi akomoduese hotel ne sezonin e veres, duke qen me kapacitet te plot per shkak se ndodhet ne krah te rruges nacionale. Duke qen se ka hapsira te medha, ne ambjentet e brendeshme munde te behen rimodelime duke u shtuar numri i dhomave nga 9 aktuale deri ne 14 dhoma.
NA KONTAKTO PER ÇEMIMIN
Ambjenti Perbehet:
•3 kate te plota
• 4 Garsonjere ne kat 1
• Gjithsej 9 Dhoma
• Me shkall te brendshme
• Panela diellore per dushet
• Oborr i gier me gielberim dhe hapsira te medha rekreative
•Siperfaqe ndertimi totale 450 m2
•Siperfaqe Trualli 500 m2
•Ndertim i ri
• Shitet i mobiluar
• Me dokumentacion te regullt hipotekor.
Ambjenti eshte ven ne funksion qe prej 2017 dhe ka qen i hapur sezonal.
Per nje vizit ne pron na telefononi!

Cel. : 0692731191
 


WhatsApp
Back
Top