Dhermi - Palase, shitet apartament 1+1 Kati 0, 75 m² 500.000 € (Dhermi)
- Dhermi - Palase
- Location Rruga + Nr.
- Dhermi
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 75 m²
- Nr dhoma
- 1+1
- Kati
- Kati 0
- Cmimi Euro
- 500000 €
Në zemër të Drimadhës, një nga destinacionet më të kërkuara të Rivierës Shqiptare, ofrohet për shitje një apartament modern 1+1, pjesë e një kompleksi të ri dhe ekskluziv, vetëm 2 minuta në këmbë nga deti.
- Tipologjia: 1+1
- Sipërfaqe Bruto: 75 m²
- Sipërfaqe Neto: 50 m²
- Verandë Private: 50 m²
Ky apartament ofron një ambient të brendshëm komod dhe funksional, me ndriçim natyral gjatë gjithë ditës, si dhe një verandë të bollshme prej 50 m² – ideale për çlodhje, darka verore apo për të shijuar panoramën dhe ajrin e pastër bregdetar.
Karakteristikat kryesore:
Vetëm 2 minuta në këmbë nga plazhi
Kompleks me standarde të larta ndërtimi dhe dizajn bashkëkohor
Ambient i qetë dhe privat
Verandë e madhe – vlerë e shtuar për zonën
Investim i shkëlqyer për pushime apo qira afatshkurtër
- Kjo pronë është një mundësi ideale për pushime familjare ose si investim fitimprurës në një nga zonat më të bukura dhe të preferuara të bregdetit shqiptar.
Mos e humbisni këtë mundësi unike – vendndodhje perfekte, hapësirë komode dhe afërsi me detin!
- Na kontaktoni tani për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë!
Cel. : 0684031303
- Tipologjia: 1+1
- Sipërfaqe Bruto: 75 m²
- Sipërfaqe Neto: 50 m²
- Verandë Private: 50 m²
Ky apartament ofron një ambient të brendshëm komod dhe funksional, me ndriçim natyral gjatë gjithë ditës, si dhe një verandë të bollshme prej 50 m² – ideale për çlodhje, darka verore apo për të shijuar panoramën dhe ajrin e pastër bregdetar.
Karakteristikat kryesore:

- Kjo pronë është një mundësi ideale për pushime familjare ose si investim fitimprurës në një nga zonat më të bukura dhe të preferuara të bregdetit shqiptar.
Mos e humbisni këtë mundësi unike – vendndodhje perfekte, hapësirë komode dhe afërsi me detin!
- Na kontaktoni tani për më shumë informacion ose për të rezervuar një vizitë!
Cel. : 0684031303
Contact WhatsApp
Location information