• Century 21 Solution kërkon të punësojë Agjent Imobiliar!!

Century 21 Albania, kompania lider e pasurive të paluajtshme prej 13 vitesh në tregun shqiptar, sot numëron plot 300 bashkëpuntorë në pesë qytetet kryesore të Shqipërisë: Tiranë, Durrës, Vlorë, Sarandë dhe Shkodër.

Century 21 Solution kërkon të punësojë Agjent Imobiliar:
Krieteret e Punesimi:
I/e aftë të përdorë paketën Microsoft Office.
Te kete mbaruar asimin e larte.
Eksperienca ne fushen e shitjeve ose ne tregun imobiliar.
Preferohet të flasë gjuhë të huaj (Anglisht ose Italisht)
Energjik , ambicioz dhe me deshire per te punuar.

CFARE OFROJME NE?
Trajnime te vazhdueshme per zhvillimin tuaj
Bashkepunim me nje staf mikprites, pozitiv dhe suportues
Ambjent pune komod
Portofol i larmishem pronash dhe klietesh ne sistemin tone
Promovim ne varesi te eksperiences dhe performances
Pagesa shume e kenaqshme, jo baze por me komisione ne varesi te shitjeve.

Nese jeni nje person me vizion, energji pozitive dhe deshire per tu rritur profesionalisht, ky eshte momenti qe mun te aplikoni duke derguar nje cv :

Adresa ASTIR

Cel. : +355692020519
 


WhatsApp
Back
Top