• Celular.al , Oferte Note 20Ultra - 405euro

😍 Samsung Note 20Ultra ➡405euro😍  • Transport falas në të gjithë Shqipërinë.
  • Mundësi pagese me këste, vetëm me ID.
  • Klientët e BKT&Credins,ndarja e pagesës ne 12 këste.
  • Garanci 6 muaj.
  • Gomina dhe karikues te perfshira.Adresa 1:
Rr. Petro Nini Luarasi 150 Metra mbi shkollën e baletit, përball Big Market.
067 20 40 224

Adresa 2:
Rruga e Kavajës përballë policisë bashkiake.
067 20 40 229

Adresa3:
Libri Universitar, 100m drejt Sheshit Willson , ne kryqezim.
067 20 40 226

Adresa 4:

Ne rrugen e Durresit, 50m siper Ministrise se Arsimit.
067 20 40 228

Adresa 5 :
Rruga Bardhyl
067 20 40 220Adresa 6:
Blv Blu , Qender Kamez
068 40 46 228


Cdo ditë hapur 09:00-21:00
 
Back
Top