• ASL Tech Web shpall disa pozicione të lira pune si Developer (me eksperiencë)

Tirane
Tipi
 1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
 1. Web developer
Gjuha
Eksperienca
vetem me eksperience

ASL Tech Web, kompani e cila ofron shërbime të zhvillimit Web, Aplikacioneve dhe Marketingut Digjital,
kërkon të bëjë pjesë të skuadrës së Zhvilluesve, persona të përkushtuar dhe të motivuar në pozicionin:

 • Senior Back End
 • Senior Front End
 • Full Stack Developer
 • Android Developer
 • IOS Developer
Kualifikimet:

Zhvillimi Web
• Njohuri të shkëlqyera në PHP, përbën avantazh njohja e Laravel Framework
• Njohuri për teknologjitë e Web-it (HTML5, CSS3, JavaScript/jQuery)
• Përvojë në SQL / MySQL
• Avantazh përbën njohja e Git

Zhvillimi i Aplikacioneve
• Njohuri të shkëlqyera në Java(Android), Swift (IOS)
• Njohuri të mira në OOP
• Njohuri mbi libraritë Retrofit, Alamofire
• Avantazh përbën njohja e Git

Çfarë ofrojmë:

 • Ambient pune modern
 • Pagesë nga më konkurueset në treg
 • Kontratë pune në bazë të projekteve
 • Orari i punës Full - Time (09:00 - 18:00 nga e Hëna në të Premten)

Nëse zotëroni aftësitë dhe përvojen e kërkuar, mirëpresim aplikimet tuaja në adresën e e-mail-it: hr@asltechweb.com
Tel: +355 68 60 62 624

Adresa: Bulevardi "Dëshmorët e Kombit", Kullat Binjake, Kulla nr.2, Kati 10-të, Tiranë, Shqipëri

www.asltechweb.com
 


Apply WhatsApp
Back
Top