• Apartament në shitje 1+1 | Manastiri Resort, Sarandë

Sarande
Location Rruga + Nr.
Manastiri Resort
Tipi
apartament
Siperfaqja m²
88 m²
Nr dhoma
1+1
Kati
Kati 0
Ofrohet për shitje apartament 1+1 në Manastiri Resort, Sarandë, i pozicionuar në një nga zonat më ekskluzive bregdetare, me akses të menjëhershëm në det dhe shumë pranë Ksamilit – një ndër destinacionet turistike më të frekuentuara në jug të Shqipërisë.

Apartamenti është i organizuar në:

* Sallon ndenje së bashku me ambientin e gatimit
* 1 dhomë gjumi
* 1 tualet
* Ballkon

Prona ofron pamje nga deti, duke krijuar një atmosferë relaksuese dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.

E pozicionuar në një zonë tipike turistike, kjo pronë është ideale për përdorim sezonal dhe për investim në qira ditore (Airbnb/Booking), duke përfituar nga fluksi i lartë i turistëve gjatë gjithë sezonit veror.

Kompleksi rezidencial është i mirëadministruar dhe ofron qetësi, siguri dhe standard të lartë jetese, ndërsa afërsia me Ksamilin dhe plazhet kristal e rrit ndjeshëm vlerën dhe potencialin e investimit.

Zona konsiderohet ndër më të kërkuarat për turizëm në Sarandë, me akses të lehtë në plazh, restorante dhe facilitete të ndryshme, duke e bërë këtë pronë një zgjedhje ideale për pushime dhe gjenerim të ardhurash sezonale.

Prona ofron pamje nga deti, duke krijuar një ambient relaksues dhe ndriçim natyral gjatë gjithë ditës.
Apartamenti është i përshtatshëm si për banim ashtu edhe për investim, falë vendndodhjes në një kompleks rezidencial të mirëadministruar që garanton qetësi, siguri dhe standard të lartë jetese.
Zona ku ndodhet apartamenti është ndër më të preferuarat në Sarandë, me akses të lehtë në plazh dhe facilitete të ndryshme.

WhatsApp
Location information
address
Manastiri Resort, Sarande, Shqiperi
Back