Apartament luxury per shitje Ambasador 3
- Tirane
- Nr. Njesia - Zona me e afert?
- 2 Piramida | ETC | RTSH | Stadiumi Arena
- Tipi
- apartament
- Siperfaqja m²
- 150 m²
- Kati
- Kati 8
- Cmimi Euro
- 600000 €
* Lokacioni:
Zona e privilegjuar, në një lagje të favorizuar për qetësinë dhe aksesin e lehtë në qendrën e qytetit.Stadiumi Arena
Apartament te amasador 3, që përfshin ambientet më të larta të jetesës.
*3+1+2
* Siperfaqja: 150m2 e shkëlqyeshme për të ofruar hapësirë dhe komoditet të mjaftueshëm për familjen ose për mikpritjen e mysafirëve.
* Pajisje: Apartamenti është i pajisur me mobilje dhe pajisje të cilat përshtaten me nivelin e lartë të elegancës dhe stilin e jetesës.
* Pamja e jashtëzakonshme: Dy ballkonet e apartamentit ofrojnë pamje të mahnitshme të qytetit dhe mjedisit të jashtëm.
* Komoditetet: Pallati ofron akses të lehtë me dy ashensore dhe siguri të garantuar për banorët.
* Çmimi: 600,000€ /4000€m2
Për më shumë informacion , kontaktoni në numrin
0697008032

Apartament te amasador 3, që përfshin ambientet më të larta të jetesës.
*3+1+2
* Siperfaqja: 150m2 e shkëlqyeshme për të ofruar hapësirë dhe komoditet të mjaftueshëm për familjen ose për mikpritjen e mysafirëve.
* Pajisje: Apartamenti është i pajisur me mobilje dhe pajisje të cilat përshtaten me nivelin e lartë të elegancës dhe stilin e jetesës.
* Pamja e jashtëzakonshme: Dy ballkonet e apartamentit ofrojnë pamje të mahnitshme të qytetit dhe mjedisit të jashtëm.
* Komoditetet: Pallati ofron akses të lehtë me dy ashensore dhe siguri të garantuar për banorët.
* Çmimi: 600,000€ /4000€m2
Për më shumë informacion , kontaktoni në numrin