• AL, Durrës - Tuba e rakorderi polypropylieni (furnzim,shkarkim ujrash)

Shqiperi
lloji i njoftimit. : njoftim

Shteti............: AL,

Qyteti............: Durrës

Ne kete ndermarje tregetohen te gjitha tubat dhe rakorderite e sistemeve hidraulike
te furnizimit me uje te pishem dhe shkarkimet e ujrave te bardha e te zeza.
Te gjithe keto meteriale qe disponohen ne kete ndermarje Shqipetare-Italiane jane me cilesoret ne tregun Shqipetar
dhe me konkuruesit ne treg sepse jane direkt nga fabrikat mé me emer ne sektorin e plastikes ne Bote.
Gjithashtu keto materiale shoqerohen me certifikata perkatese te cilat tregojne shume qarte origjinen e lendes pare (qe eshte e domosdoshme)dhe te ghitha parametrat e duhura per nje istalim te kohes sotme.
Ketu gjthashtu te ghitha materialet porositen sipas projektit ku eleminohet ne maksimum firot dhe te lejon nje montim sa me perfekt,
cilesor(nga kushtet e montimit se behen te gateshme fabrik dhe jo ne teren) dhe te shpejte.
Per me shume informcion mund te kontaktoni ne adresen tone .Email+cel+tel.

Cel. : 0692071191
 


WhatsApp
Back
Top