• Agjente shitjesh te produkteve ENZO ATTINI ne showroom ,(vajze)-PAGA baze + BONUSE qe e cojne ne total mbi 70'000 lek

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
5 Stadiumi Dinamo | Sheshi Willson
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Shitese | Kasiere
Gjuha
  1. anglisht
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Pozicioni punes: Agjente shitjesh te produkteve ENZO ATTINI ne showroom.

Kompania ENZO ATTINI kerkon :
Te punesoje vajza te cilat jane te gatshme te rriten personalisht, profesionalisht dhe financiarisht ne sektorin e shitjes.

PËRGJEGJËSITË KRYESORE:
Të promovojë dhe të rrisë shitjen e produkteve dhe sherbimeve të kompanisë;
Të kujdeset në mënyrë të detajuar për respektimin e politikave te shitjes dhe sherbimeve të Kompanisë;
Të mbaj kontakte të vazhdueshme me klientët e kompanisë, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit;

Kompania ENZO ATTINI ofron:
-Nje mjedis pune plot energji, vullnet te mire, bashkepunim, sfida, mundesi per te fituar dhe tu rritur.
-Trajnim i vazhdueshem brenda kompanise.
-Super mbeshtetje dhe sisteme per ta bere punen tuaj me te lehte.
-Rritje financiare sipas sukseseve individuale.
-Orari punes 7 ore ne dite.
-Turni i pare. (Orari 8:00 deri ne 15:00)
-Turni i dyte. (Orari 14:00 deri ne 21:00)
-1 dite ne jave pushim.
-PAGA baze + BONUSE qe e cojne ne total mbi 70'000 lek

KËRKESAT E PROFILIT:
Preferohet te kete eksperience ne shitjen e produkteve ose sherbimeve.
Te jete e komunikueshme, te dije te punoje ne grup, te perballoje presionin dhe te menaxhoje me efikasitet rrjetin e klienteve te kompnanise;
Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi, prezantimi dhe promovimi;
Te besojne ne vlerat e bisnesit si integriteti, morali dhe etika.
Njohuri e mire e Facebook/Instagram
Aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.
Te jete metodike dhe e organizuar.
Preferohet nje Diplome unversitare, por jo e domosdoshme
Preferohet kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.

Te interesuarat mund te dergojne nje CV ne adresen emailit te poshte shenuar: info@enzoattini.al
Suksese!
watsup : 00355676323466
Show Roomi : Sheshi Willson, Tirane.
 


Apply WhatsApp
Back
Top