• Agjent shitjesh Elbasan

Elbasan
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Agjent shitje | Menaxhim shitje
Kompania Arseni Shpk lider me produktin B52 dhe lengun Tropikal ne tregun Shqiptar eshte ne kerkim per punenjes Agjent shitje per zonen e Elbasanit.
ne Nr e tele: 0673599165

Cel. : 0673599165
 


WhatsApp
Back
Top