• Agjent Financiar ne gjuhet Gjermanisht, Spanjisht, Italisht dhe Anglisht.

NkA0DGm.png


Agjent Financiar ne gjuhet Gjermanisht, Spanjisht dhe Italisht.

Kriteret:


-Full time.
-E folur e rrjedhshme e gjuheve te lartpermendura.
-Eksperienca e meparshme ne pozicione te tilla perben avantazh.

Ofrohet:

-Kontrate pune e rregullt sipas legjislacionit Shqiptar,
-Pagesa duke filluar nga 1000 Euro / bonuse ditore, javore, mujore nga me konkurueset ne treg.
-Trajnime te paguara.
-Fundjava pushim.
-Ambjent pune komod dhe pozitiv.

Te interesuarit, per detaje te tjera rreth punes, te na kontaktojne ose te dergojn CV:
Cel. : +355693051501
Adresa: Zogu i zi, Tirane
 


WhatsApp
Back
Top