• Agjent/e Promocioni.

Abissnet është kompani që kryen veprimtarinë e saj në fushën e telekomunikacionit duke ofruar sherbimet Internet, Telefoni, Tv, Hosting, Domain, etj.
Për fuqizimin e personelit dhe zhvillimin e njësive, ne kërkojmë të punësojmë: Agjent/e Promocioni.

Detyrat​

  • Shpërndarja e broshurave sipas zonave.
  • Prezantimi i shërbimeve.
  • Lidhja e kontratave.

Kualifikimet​

  • Të ketë aftësi të mira komunikuese.
  • Të ketë aftësi të mira në shitje.


Nese deshironi te aplikoni dergoni cv ne adresen: b.njerezore@abissnet.a

Cel. : 0692230227
 


WhatsApp
Back
Top