• Account Manager per Italisht

Nese je energjik dhe ne kerkim te nje pozicioni ku mund te shfaqesh aftesite e tua, te rritesh profesionalisht dhe te kesh te ardhura mujore shume te mira, kjo eshte mundesia jote. Kompania me me shume se 10 vite ne kete treg ta ofron kete mundesi. Apliko tani ne numrin 0684073992

Cel. : 0684073992
 


WhatsApp
Back
Top