• ABI'S Hotel & SPA kerkon staf: Asistent/e Menaxher/e, Ekonomiste, Magazinier, Recepsioniste, Banakier/e, Kamarier/e bari, Shef salle, Kuzhinier, Sanitare, etj.. (Lungomare) - Vlore

Vlore
Tipi
 1. me orar te plote
 2. turni III (i nates)
Fusha | Profili i punes
 1. Banakier | Kamarier
 2. Ekonomist-Financier/e
 3. Kuzhinier/e & ndihmes
 4. Magazinier/e
 5. Punetor | Ndihmesa
 6. Recepsionist/e
 7. Sanitare | Pastrim | Mirembajtje
Gjuha
Eksperienca
me dhe pa eksperience
VIcQFwe.png


ABI'S Hotel & SPA kerkon te punesoje:
 • Ekonomiste
 • Asistent/e Menaxher/e
 • Magazinier
 • Recepsioniste
 • Recepsionist per turni i trete
 • Banakier/e
 • Kamarier/e bari
 • Shef salle
 • Kamarier restoranti
 • Sherbim bufeje (mengjeset)
 • Kuzhinier/e per mengjeset
 • Ndihmes kuzhiniere
 • Sanitare per dhomat
 • Sanitare bar restorant
 • Shefe Housekeeping
 • Lavapjatese
 • Bell boy
 • Mirembajtes
 • Punetore cadra
Specifika rreth hotelit:
 • Hoteli punon 12 muaj te vitit
 • Eshte subjekt me potencial te larte
 • Pagat shume te mira dhe kushtet e punes shume te mira, sipas kodit te punes
 • Oret shtese paguhen
 • Nje dite pushim ne jave
 • 2 jave pushime ne vit
Adrese: Vlore Lungomare, Rruga Murat Terbaci
Numri tel: 0696060013

Shenim:
Pranojme vetem kandidate per punesim te perhershem dhe jo punesim sezonal!
 


WhatsApp
Back
Top