• A&B2 shpk kerkon Punetor Magazine Tirane - 0684055757

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Kombinat | Vaqarr | Ndroq
Tipi
  1. me orar te plote
Fusha | Profili i punes
  1. Punetor | Ndihmesa
Gjuha
Eksperienca
me dhe pa eksperience
Fk82oZp.jpg


A&B2 shpk eshte distributor i Coca Cola dhe ujit te ftohte Tepelene per Tiranen
dhe kerkon te punesoje Puntor Magazine.

Detyrat

1-Te ngarkoje furgonat e kompanise.
2-Te mbaje paster ambjentin e punes.
3-Te sistemoj magazinen.
4-Te zbatoj cdo detyre te dhene nga shefi i sektorit, magazinjeri

Kualifikimet
1-Te kete punuar ne magazina te ndryshme.
2-Te njohe mire transpaleten manuale si dhe perben avantazh njohja e pirunit elektrik.
3-Mosha 20-45 vjec.
4-Te kete leje drejtimi kategoria B.

Orari punes 07:00 e mengjesit me 16:00 e drekes.
  • Shperblim vjetor mbi pagen.
  • Ditet e festave zyrtare pushim.
  • Kushte shum te mira dhe komode pune.
  • Transporti i perfshire.
Adresa: Magazinat e Coca Cola prane keshtjelles Konti, Vaqarr.
Telefon/wats
up 0684055757
Email: eraldshkembi@hotmail.com
 


Apply WhatsApp
Back
Top