• 🐱 Jeni lodhur nga COLD-i, ejani dhe punoni HOT Leads | Frengjisht, Greqisht, Spanjisht , Anglisht πŸ™ˆπŸ†πŸ’Έ| Closers ,Retention & Team Leader |

Tirane
Nr. Njesia - Zona me e afert?
6 Astir | Unaza e re | Teodor Keko
Tipi
  1. me orar te plote
  2. turni II
Fusha | Profili i punes
  1. Call FOREX APERTURA | RETENTION
Gjuha
  1. anglisht
  2. frengjisht
  3. spanjisht
  4. greqisht
Eksperienca
vetem me eksperience
Kerkojme Agjente telefonik si Closer/Retention / Team Leader Frengjisht, Greqisht, Spanjisht, Anglisht.
Frengjisht
- Closers eksperience min. 6 / Retention min. 1 vit experience/ Team Leader .Only Hot Leads.
Greqisht - Closers eksperience min. 6 / Retention min. 1 vit experience. Only Hot Leads.
Spanjisht -Closers eksperience min. 6 muaj / Retention min. 1 vit experience. Only Hot Leads.
Anglisht - Closers eksperience min. 6 muaj / Retention min.1 vit experience. Only Hot Leads.

Ofrojme:
* Page Baze+SUPER BONUSE πŸ’Έ

* Ambjent te sigurte dhe komod per punen
* Kontrat e rregullt pune sipas kodit te punes

* Fundjava pushim.
* Aktivitete te ndryshme te organizuar me zyren / RETREAT πŸ™ˆ
* Dhe me kryesorja, boll me me COLD Leads πŸ₯Ά
Orar pune:

Frengjisht

Full time -10:00-19:00

Greqisht
Full time -10:00-19:00

Spanjisht
Full time --10:00-19:00
Anglisht
Full time -- 15:00-00:00

Per me shume informacion dergoni CV tuaj ne adresen tone te e-mail intarget2017@gmail.com
ose na kontanktoni ne numrin tone te telefonit : 0682705957
 


Apply WhatsApp
Back
Top