•  iStore Ofron vend pune full time, Asistent/e shitjeje.

 iStore ofron nje vend pune full time me orar 09:00 - 17:00 (Hene- Premte) te shtunat te alternuara.
iStore ofron per klientet, shitjet dhe sherbimet per produktet aq te dashura Apple qe nga 2007.
Ju ftojme ti bashkoheni ekipti tone.


Detyrat kryesore:

- Sherbimi i klientit, qe nenkupton, komunikim me klientet, shitjen e produkteve tona.
- Kujdesi per azhornimin me foto dhe video ne mediat sociale, ne email dhe ne website..
- Kujdesi per vendin e punes.
- Deshira per tu zhvilluar ne fushen e teknologjise se fundit.

Kriteret e Pozicionit:

-Njohuri normale komunikimi me klientin, si dhe gjuha angleze perben nje avantazh.
-Njohuri normale mbi mjetet e rrjeteve sociale.
-Deshira per tu informuar per me te fundit per teknologjine dhe produktet Apple.

Cfare ofrojme ne:

- Kushte pune ne perputhje me Kodin e Punes.
- Mundesi per te fituar pervoje pune ne cilesi dhe standarte bashkekohore.

- Mundesi per tu zhvilluar ne fushen e teknologjise me avantgarde.
- Pagese per sigurimet shendetesore dhe shoqerore.
- Orari 9-5 (Hene - Premte) , (te shtunat jane te alternuara me stafin tjeter) e Diela Pushim

Aplikoni duke derguar Cv tuaj ne adresen e e-mail: aqipo@istore.al ose kontaktoni ne whatsapp ne numrin e telefonit 0692029058.

 iStore
It's here.. It's real.. It's amazing
Cel. : +355692029058
 


Apply WhatsApp
Back
Top