The Chedi Luštica Bay 5* per Krishtlindje ?

Mund ta shikoni nga afer 24 - 26 Dhjetor

118€ personi + 2 Femije Falas

Kjo oferte eshte limituar!

Ne cmim perfshihet :
Akomodimi ne Hotel 5* Lux
mengjeset ne Hotel
Pishina dimerore dhe SPA
Parkim, Wifi.
Miniclub per femijet dhe game room
Transporti Vajtje Ardhje plus Guida #Budva #Tivat #Kotor + 25€