F&M Reklama kerkon te punesoje Sales Manager.
Aplikantet duhet te kene eksperience pune te meparshme (minimum 2 vjecare) ne fushen e reklamave ose te agjensise publicitare.
Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
Te dije te perdore programet baze kompjuterike.
Te kete patente (mundesisht dhe makine).
Te jete e komunikueshme dhe e rregullt ne paraqitje.
Te kete aftesi te mira organizative dhe pune ne grup.

Dergoni CV tuaj ne adresen e meposhtme.

Kontakt: contact@fmreklama.com
Adresa: Rr. Sulejman Delvina, 30 m mbi Hotel Diplomat 1.

Tel. : 0035542247949

Cel. : 00355684064190
+Apliko