F&M Reklama kerkon te punesoje Traffic Manager (Kordinatore).
Aplikantet duhet te kete eksperience te meparshme pune (minimumi 2 vjecare) ne fushen e menaxhimit.
Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
Te kete njohuri shume te mira te programeve baze kompjuterike.
Te jete e komunikueshme.
Te kete aftesi te mira organizuese te punes individuale dhe ne grup.
Dergoni CV tuaj ne adresat e meposhtme.

Kotakt: contact@fmreklama.com
Adresa: Rr.Sulejman Dervina, 30 m mbi Hotel Diplomat.

Tel. : 0035542247949

Cel. : 00355684064190
+Apliko