Shes 7 komplete ( tavoline+4 karrige) 7 tavoline + 28 karrige dhe banak bari .
Tavolinat jane me baze metalike dhe syprine druri dhe xhami te temperuar, ndersa banaku eshte dru.
Karriget jane bazament metalik dhe dru.
Gjithashtu ne cmim jane te perfshire shiltet dhe jasteket.
Cmimi eshte i diskutueshem.Cel. : 0677404517