Ne jemi RES Consulting ku specialiste finance dhe ligjore qe ofrojme mbeshtetjen tone profesionale ne cdo hap te sipermarrjes suaj.

Ofrojme sherbim ne mbajtjen e dokumentacionit financiar te brendshem dhe per tatimet per te gjitha bizneset e interesuara: ( markete, bare dhe restorante, dyqane shitje me shumice dhe pakice, materiale ndertimi, furre, pasticeri, biznese sherbimesh te ndryshme dhe cdo lloj aktiviteti tjeter).

Ne plotesimin e nevojave qe kerkon mbarevajtja e biznesit ofrojme:

1- Pergatitjen dhe deklarimin e te gjithe dokumentave financiare per tatimet dhe cdo institucioni tjeter.

2- Mbajtjen e llogarive te brendshme deri ne nxjerre te rezultateve dhe raporteve te kerkuara.

3- Asistence ne procedura doganore Import-Eksport, llogaritje kosto produkti.

4-Mbajtjen e inventarit te produkteve si dhe aseteteve te tjera te shoqerise.

5-Pėrgatitja e Pasqyrave Financiare vjetore per tatimet (bilanci).

Per kontakt te metejshem na shkruani ne email ose ne whats app ne numrin
067 47 55 954


http://www.resfinancial.services/


Faleminderit,
Cel. : 0674755954