Kerkojme te punesojme 1 vajze per pozicionin Assistente zyre ne Agjensi Turistike ne Tirane!
1) Te jete korrekte me punen dhe e komunikueshme me klientin dhe stafin.
2) Me eksperience pune.
3) Orari i punes 8 ore.
4) Paga 40 000 lek + perqindje dhe sigurimet shoqerore.
5) Nje dite ne jave pushim.
6) Kerkohet per periudhe afatgjate.

Te interesuarat te dergojne CV me foto perkatese ne email, ose ne whatsapp up
travelagency002@outlook.com

Tel: +355 692427222
+Apliko