kliko
kliko
SISAL-jobs

 1. Standart Tirane, ofrohet vend pune Database Administrator Oracle

  Tirane, ofrojme vend pune (Database Administrator Oracle) - edhe remote

  Kompania FORWARD kerkon kandidate me profil Database Administrator Oracle per degen e saj ne Tirane.
  FORWARD eshte nje kompani me partneritet italian (OMNIAWAY), me eksperience shume vjecare ne projektimin dhe realizimin e aplikacioneve web dhe mobile ne kuader te zgjidhjeve business-to-business (B2B) dhe business-to-consumer (B2C).

  Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
  - Instalim, krijim dhe configurim te instancave te reja te Oracle RDBMS 10g, 11g, 12c
  - Patching dhe migrim databaze nga 9i tek 10g - 11g - 12c
  - Real Application Cluster (RAC): instalim dhe configurim
  - Analize performance te instances me AWR e tuning
  - Analize performance te kodit me plan shpjegimi dhe tuning
  - Backup e Restore me Rman
  - Administrim dhe maintenance Oracle ZFSSA. Implementim strategjish per backup dhe klonim nepermjet "snapshots"
  - Krijim dhe ekzekutim scriptesh SQL/PLSQL dhe shell scripts per monitorimin e databazes
  - Analize dhe riorganizim te strukturave te databazes dhe optimizim te hapesires se perdorur
  - Setup dhe administrim te Oracle ricovery appliance (ZDLRA)
  - Njohuri te konsoliduar te sistemeve Unix-like e te programimit ne shell
  - Certifikate Orarcle (OCA; OCP) eshte nje kriter preferencial
  - Njohuri te gjuhes italiane te nivelit (te pakten) mesatar
  - Arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)

  Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne adresen job@forward.al
  +Apliko
  bashkangjitur bashkangjitur


    Raporto