kliko
kliko
call center outbound royal

 1. Standart Tirane, ofrohet vend pune Software Developer (Ruby)

  Tirane, ofrojme vend pune Software Developer

  Kompania FORWARD kerkon kandidate ne profilin Software Developer per degen e saj ne Tirane.
  Pozicioni i ofruar (full-time) parashikon programim ne Ruby/Rails te aplikacioneve te reja dhe mirembajtjen e aplikacioneve ekzistuese.
  Parashikohet trajnim paraprak ne Ruby.

  Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
  - njohuri/eksperience pune te konsoliduar me PHP Laravel eshte nje plus
  - eksperience te konsoliduar me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, Oracle)
  - eksperience te konsoliduar me HMTL(5), CSS(3), Javascript, jQuery si instrumenta te programimit front-end
  - eksperience ne perdorimin e GIT
  - arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)

  Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne adresen job@forward.al
  +Apliko