kliko
kliko
Assist-Digital 728 - 20230119

 1. Standart Tirane, ofrohet vend pune Software Developer (Ruby)

  Tirane, ofrojme vend pune Software Developer

  Kompania FORWARD kerkon kandidate ne profilin Software Developer per degen e saj ne Tirane.
  Pozicioni i ofruar (full-time) parashikon programim ne Ruby/Rails te aplikacioneve te reja dhe mirembajtjen e aplikacioneve ekzistuese.
  Parashikohet trajnim paraprak ne Ruby.

  Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
  - njohuri/eksperience pune te konsoliduar me PHP Laravel eshte nje plus
  - eksperience te konsoliduar me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, Oracle)
  - eksperience te konsoliduar me HMTL(5), CSS(3), Javascript, jQuery si instrumenta te programimit front-end
  - eksperience ne perdorimin e GIT
  - arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)

  Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne adresen job@forward.al
  +Apliko