SHITET BIZNES sherbimi se bashku ME PAISJET DHE MAKINERITE E PIJEVE TE FTOHTA E TE NGROHTA ETJ TE MENGJESIT BUFE SI DHE SHERBIMIT ALL INCLUSIV NEPER STRUKTURA HOTELERIE , OFROJME KONSULENCEN , ASISTENCEN DHE INFORMACION NE CDO KOHE TE NEVOHITET .


NE KEMI MBI 15 VJET QE E ZHVIDHOJME KETE BIZNES I CILI KA PASUR DHE KA RRITJE NE CDO VIT DHE ESHTE SHUME I NEVOJSHEM PER STRUKTURAT HOTELERISE

SHITET PER ARSYE TE FOKUSIMIT NE DREJTIM TE PRIORITETIT TONE KRYESOR TE SHITJES SE PRODUKTEVE PER HORECA & HOME PRODUCTS

PER ME SHUME INFORMACIONE NA KONTAKTONI SI ME POSHTE VIJON

m.kasolli@hotmail.com

0035692070431