Kerkohet PHP developer


Kandidati qe kerkojme duhet te kete:
=============
-Aftesi dhe kuriozitet per te mesuar gjera te reja
-Njohje te anglishtes ose italishtes (preferohet italisht)
-Komunikim te mire dhe karakter pozitiv

Kriteret
========
-Njohje shume e mire e PHP
-Njohje shume e mire e Javascript, CSS dhe responsive design
-Njohje e React(ose Angular, Vue, Ember - preferohet React)
-Experience me library popullore si JQuery/Mootools do ishte nje plus
-Njohje dhe eksperience e gjuheve SQL (PostgresSQL o MySQL)
-Familjaritet perdorimi te SOAP/REST APIs
-Njohje e modelling PHP MVC dhe eksperience me CakePHP( ose te ngjashem: Laravel, Symfony, Yii, etj.)

Te preferueshem
===========================
-Eksperience dhe njohje e framework css (Bootstrap o Materialize)
-Experience me CSS processor si SASS/LESS
-Eksperience profesionale ne PHP ose React
-Eksperience me Google Maps API, Gmail API, Outlook API, etj.
-Eksperience me WebRTC(do ishte plus).
-Experience ne perdorimin e queue-ve(RabbitMQ, AWS SQS)
-Eksperience ne zhivillimin e projekteve medium-large size te cilat jane te integruara me sherbime te jashtme dhe applicazione SaaS.
-Aftesi te forta ne zgjidhje problemesh
-Njohuri ne UI/UX
-I afte per te punuar ne autonomi dhe per te projektuar nje applikacion/sistem

Cfare do gjeni:
===============
-Page e kenaqshme.
-Mundesi rritje profesionale
-Ambient miqesor dhe pozitiv
-Projekte te ndryshme nga me te vogla deri te medha.

Te interesuarit jane te lutur te na nisni cv-ne italisht ose anglisht ne e-mail: altoparlant@poste.al
+Apliko