kliko
apliko
728 Teleperformance

 1. Standart Tirane, ofrojme vend pune Java Developer - Junior/Intermediate/Senior

  Kompania FORWARD kerkon kandidate me eksperience ne profilin Java Developer - Junior/Intermediate/Senior per degen e saj ne Tirane. Pozicioni i ofruar (full-time) parashikon programim te aplikacioneve te reja dhe mirembajtjen e aplikacioneve ekzistuese.

  Njohurite dhe cilesite e kerkuara:
  - per profilet Intermediate/Senior eksperience pune te pakten 2 vjecare me Java Enterprise Edition
  - eksperience te konsiliduar me relational database (SQL e diagram ER) si dhe DBMS me te njohura ne treg (MySQL, Oracle)
  - njohuri te konsoliduara mbi HMTL, CSS, Javascript si instrumenta te programimit front-end
  - njohuri te gjuhes italiane eshte nje plus
  - aftesi per te punuar ne grup dhe per te zgjidhur probleme te ndryshme
  - njohuri mbi frameworks si Spring, JBoss Seam dhe JSF (PrimeFaces/Richfaces) eshte nje plus
  - eksperience me Angular 2+ eshte nje plus
  - arsim te larte ne dege informatike (inxhinieri, informatike, shkenca matematike, ...)

  Kandidatet e interesuar jane te ftuar te dergojne CV-ne e tyre ne adresen job@forward.al
  +Apliko