Kerkohet programues me eksperience pune mbi 3 vite ne C++, Java, JS.

Puna eshte part time, nga shtepia ose kudo te jeni.
Paga eshte e kenaqshme, dhe benefitet te kenaqshme.
Shtune dhe djele pushim!

Ju lutem dergoni CVn nese keni eksperience pune si shkruar me siper, jeni te perkushtuar, respektoni oraret, dhe kerkoni te keni sukses.

Ju do keni % pjese nga kompania dhe projektet e saj.
Dergoni cv ne nisjet(.)lapi(at)gmail(pik)com
nisjet.lapi@gmail.com
+Apliko