Vend i lire pune per shites/e part time 4 ore ne dite
Dyqan me paisje elektronike.

Orari : 08:30-12:30 hene-shtune ( e diela pushim )


duhet te :
- jete i/e sjellshem dhe me aftesi te mira komunikuese
- kete njohuri bazike mbi kompjuterat dhe programet e tyre
- te kete njohuri minimale ose te mira te gjuhes Angleze
- te jete i/e moshes 22-35 vjec

Te interesuarit/at te dergojne paraprakisht nje cv, mundesiht me nje foto te vogel ne :
usalaptopshop@gmail.com
+Apliko