ReactJS Developer INTERNSHIP

GISDEV eshte ne kerkim te anetareve te rinj te apasionuar dhe me deshiren per tu rritur profesionalisht, ne menyre qe ti bashkangjiten stafit ekzistues. Ju do te keni mundesi te punoni ne projekte konkrete dhe te udhehiqeni ne punen dhe detyrat e juaja nga stafi ekzistues.
Kualifikimet / Kerkesat

- Te jete i diplomuar ne Shkenca Kompjuterike
- Te kete aftesi te mira analitike.
- Te kete njohuri baze rreth ReactJS.
- Te kete njohuri te mira te zhvillimit ne front-end Html, CSS, Javascript.
- Te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe bashkepunimi.

Vleresohen aplikantet me nje shpirt krijues dhe deshire per tu rritur dhe zhvilluar profesionalisht.


Nese jeni te interesuar, dergoni CV-ne tuaj dhe nje leter motivimi ne adresen info@gis-dev.com

+Apliko