Ofroj Kurse individuale dhe Grup pėr BIOLOGJI per maturen shteterore,
nxenesit e shkollave 9 vjecare, te mesme dhe studente.Kurset jane individuale/ Grup dhe organizohen ne mjediset e qendres ne menyre qe perftimi i njohurive te jete 100%.
0675673538

Cel. : 0675673538