F&J Technology kerkon te punesoje nje Teknik IT me njohuri te mira ne Design dhe Marketingun Online. Kandidatet duhet te jene diplomuar ne nje dege te Informatikes dhe duhet te kene eksperienca te meparshme pune te ngjashme. Kandidatet te cilet disponojne Certifikata ose Diplomime Profesionale perbejne Avantazh.

Te Interesuarit te dergojne CV ne emailin:

fjtechstore@gmail.com
+Apliko