Tirane, Next Group ofron vend pune operator, pozicioni i punes "Aperture"

Pozicione vakante per gjuhet :

Spanjisht
Italisht
Anglisht


-Kerkohet:

Njohuri shume te mira ne nje nga gjuhet perkatese
Disponibilitet Full-Time
Eksperienca e meparshme perben avantazh.

-Ofrojme:

Pagese baze deri ne 500 Euro + bonuse nder me te lartat ne tregun e punes
Kushte ideale pune dhe ambjente dinamike
Kontrate pune konform legjislacionit shqiptar.

Per aplikime:
Email: human_resources@nextshpk.com
Cel: 0699610059
+Apliko