Per te gjithe ju qe deshironi te mesoni nje gjuhe te huaj nga komoditeti i shtepise tuaj, qendra jone ofron kurse online/klasa te gjuhes angleze/gjermane/ italiane dhe spanjolle per te gjitha grupmoshat.
Kurikula bashkekohore, me profesioniste.
Ne fund te cdo niveli pajiseni me certifikate.
Adresa e qendres Rr: ‘Myslym Shyri’.
Tel: 0688200802