Albacall

970 pune Facile

 1. Standart Tirane, ofroj vend pune Laravel, .Net & Salesforce Developer


  DigitSapiens po kerkon per anetare te rinj per t'i shtuar ekipit!
  Ne po kerkojme Laravel, Salesforce, and .Net Developers.
  Kerkesat:
  Minimalisht 1 vit pune eksperience.
  Aftesi komunikimi dhe bashkepunuese shume te mira.
  Dergoni CV-ne tuaj ne info@digitsapiens.com .
  Data e fundit e aplikimit: 19/03/20

  Cel. : info@digitsapiens.com
  +Apliko