Ofrohet Vend pune si Marangoz/Ndihmes Marangoz!

Kerkohen maragoza dhe ndihmesa, per nje nder kompanit lider ne sektorin e mobilerise.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

1- Te kene eksperience ne sektorin e mobilerise, kryesisht prodhim skeleti divanesh dhe kolltuqesh;
2- Te jene korrekt dhe te pergjegjshem;
3- Te marrin iniciativa per te dhene ide;
4- Mosha 22-50 vjece.

* Pranohen edhe te rinje qe kane deshire per te mesuar ne kete profesion ose qe sapo kane perfunduar Arsimin Profesional ne kete fushe.

Ofrohen kushte shume te mira puna dhe page e kenaqshme.

Te interesuarit te shkruajne ne numrin e meposhtem, vetem ne Whatsapp:
00355696180299