Zona/Rruga : Rruga e Akazeve

Shitet 5000 m2 tokė ne Ballsh (Mallakaster). E perbere ne: 2000 m2 toke truall dhe 3000 m2 toke bujqesore e mbjelle kryesisht Ullinj, Molle, Lajthi etj.
Brenda territorit te siper permendur ndodhet dhe nje banese e viteve 90' e cila mund te perdoret si magazine. Toka ndodhet ne afersi te zones se quajtur Akazet.
Kontakt: +355673349999