Ofroj Fizioterapi ne shtepi per femije dhe te rritur ne patologji si :
-Tortikolis kongenital
- Skolioza
- Paraliza cerebrale spastike
- Pleksus brakial
- Hemiplegji
- Probleme te qafes/ shtylles kurrizore
- Lumbalgji
- Gonartroza
- Osteoporoza
- Artrit Rheumatoid

Trajtimi konsiston ne :
- terapi manuale
- terapi ushtrimore
- aparatura fizioterapeutike

Shenim: Personat e interesuar te telefonojne vetem nese duan te trajtohen ne vazhdimesi me seancat perkatese jo vetem me 1 seance!

Cel. : 0677172315