Punime ne ndertim
Eksperience pune prej 25 vitesh ne Angli Suedi Mali i Zi dhe Greqi
I perfeksionuar ne keto fusha te ndertimit :
Gipse
Lyrje
Fasada
Patinim
Grafiato
Bojaxhi
Shtrim parketesh/pllakash
Nivel i larte i punimeve, cilese dhe komoditet !Cel. : 067 580 7665