𝗩𝗘𝗥𝗜𝗙𝗜𝗞𝗜𝗠 𝗗𝗛𝗘 𝗙𝗦𝗛𝗜𝗥𝗝𝗘 𝗡𝗚𝗔 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗣𝗢𝗟

Studio Ligjore TIVARI e njohur nga Institucionet Kombtare dhe Ndrkombtare merr prsipr procedurn ligjore pr marrjen e informacionit zyrtar ose fshirjen e t dhnave nga 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗣𝗢𝗟.
Pr do informacion t mtejshm mund t lini orar takimi pran studios n Nr. e kontaktit Tel & Fax: +355 52 22 70 85 Cel: +355 68 40 55 889 ose t na vizitoni n adresat web:

Tel & Fax: +355 52 22 70 85
Cel, WhatsApp & Viber: +355 68 40 55 889

www.studioligjore.info
www.lawfirmalbania.com
www.studioligjore.al

Adresa I: Lagja 2, rruga Sulejman Kadiu, pran Gjykats Rrethit Gjyqsor Durrs.

Adresa II: Lagja 17, rruga Stefan Kaculini, pran Kolegjit Eneida, Durrs.

Google Maps: Studio Ligjore Tivari
ose TIVARI Law Firm