KURSE PER BERBER.
ME NJE EKSPERIENCE 20 VJECARE NE FUSHEN E KURSEVE PER BERBER
BARBER SCHOOL "SAMO"
ZHVILLON KURSE 4 DHE 6 MUJORE PER BERBER PROGRAMI ESHTE KRYESISHT PRAKTIK SEPSE FUTESH NE PRAKTIK QETHJE QE JAVEN E PARE TE KURSIT
BEJME PRAKTIK 3 ORE NE DIT 5 DIT NE JAVE

NE BEJME TE MUNDUR QE BRENDA PAK MUAJSH JU MUND TE MESONI TEKNIKAT MODERNE DHE BSHKEKOHORE TE PRERJES SE FLOKUT, STILIMIT TE RRUAJTJES.
TE TRAJTIMIT FYTYRES ME MTODA TE NDRYSHME.
NE FUND TE KURSIT PAJISENI ME CERTIFIKATE TE MIRATUAR NGA MINISTRIA PERKATESE DHE QE NJIHET DHE JASHTE VENDIT.
OFROJME DHE MUNDESI PUNSIMI

.GJITHASHTU NE OFROJME DHE TRAJNIME PRAKTIKE AFATSHKURTER KOHORE 2-3 MUJORE PER BERBERAT FILLESTARE QE DUAN TE BEJNE ME SHUM PRAKTIK DHE TE NJIHEN ME TREGUN E PUNES
CEL 0682081647
fb.istg kurse _ per _berber._
Rruga Sulejman Delvina
Pallati 31 shkalla 17 apartamenti 99 Tirane Albxnia
Cel. : 0682081647 What's App 0682081647